Hur vår resa började…

Light By Sweden grundades år 2015 i småländska Tenhult utanför Jönköping. Ett uttalat mål sedan starten har varit att bli installatörernas bästa vän, att skapa lätta och smidiga armaturer som du monterar på enklast möjliga vis. Våra armaturer är därför kärleksfullt utvecklade med installatören i åtanke. Vi tror att innovativa funktioner och låg vikt underlättar installationsprocessen avsevärt. Med stor kunskap om både ljus och belysning erbjuder Light By Sweden både toppkvalitativt ljus i våra produkter och professionell ljusplanering i era projekt.

Belysning | Ljusdesign | Light By Sweden

Vad vi erbjuder

Light by Sweden erbjuder ljus. Vi utvecklar kvalitativa belysningslösningar som passar världens behov som de ser ut idag. Vi besitter stor kunskap inom hela spektrumet, från ljusteknik till ljusplanering och installation. Vi erbjuder hjälp till både små och stora projekt, huvudsaken är att du skall kunna känna dig säker att du får toppkvalitativt ljus.

Vad vi gör

Vi är ett svenskt bolag med egen utveckling, montering och lagerhållning. Med en småländsk finurlighet utvecklar vi kvalitativa belysningslösningar som passar världens behov som de ser ut idag. Utefter kundens behov hjälper vi till hela vägen med koncept, prototyp, produktion, kvalitet och lagerhållning.

Vi besitter stor kunskap inom hela spektrumet, där du kan känna dig säker på att du får toppkvalitativt ljus.

Belysning | Installation | Light By Sweden
Belysning | Ljusteknik | Light By Sweden